Fjalor Anglisht - Shqiptar:

ship

Ishte ky përkthim dobishme? Shtoni në të preferuarat!
Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme shqiptar dhe përkthimet për "ship":
Anglisht Shqiptar
Pra, kjo është se si ju thonë "ship" në shqiptar.
 
Konjugimi i folja "ship":
 
Shprehjet që përmbajnë "ship":
Anglisht Shqiptar
Deri tani, 1,781,973 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 4,179.
Tags: ship, anije, vapor, Anglisht - Shqiptar Fjalor, Anglisht, Shqiptar, përkthim, Fjalor Online Anglisht
 
Top 10 Fjalët e kontrolluar
1. 109
2. 94
3. 45
4. 39
5. 19
6. 19
7. 16
8. 14
9. 8
10. 7
1. 3,613
2. 2,829
3. 1,680
4. 1,358
5. 1,014
6. 909
7. 890
8. 889
9. 879
10. 813

 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga anglisht.net
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
2.2815 / 1.5074 (32)
Mbrapsht në krye