Во овој момент, на Албански - Германски Речник има голем број на 388 зборови во албански како 955 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го361,560 / изрази , меѓу 1,917 денес.
Тагови: Албански - Германски речник,Албански, Германски , речник, преводи, онлајн речникАлбански, Албански -Германски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на anglisht.net
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.4590 / 0.0216 (19)
Вратете се на почетокот