Во овој момент, на Албански - Македонски Речник има голем број на 3,384 зборови во албански како 8,267 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го1,577,485 / изрази , меѓу 8,361 денес.
Тагови: Албански - Македонски речник,Албански, Македонски , речник, преводи, онлајн речникАлбански, Албански -Македонски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на anglisht.net
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0153 / 0.0094 (19)
Вратете се на почетокот