Во овој момент, на Германски - Албански Речник има голем број на 516 зборови во германски како 829 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го509,770 / изрази , меѓу 2,702 денес.
Тагови: Германски - Албански речник,Германски, Албански , речник, преводи, онлајн речникГермански, Германски -Албански преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на anglisht.net
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0119 / 0.0065 (19)
Вратете се на почетокот