Në këtë moment, Fjalor Shqiptar - Anglisht ka një numër prej 3,384 fjalët në shqiptar si 8,267 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 1,577,485 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 8,361 sot.
Tags: Fjalor Shqiptar - Anglisht, Shqiptar, Anglisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Shqiptar, shërbimin e përkthimit Shqiptar - Anglisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga anglisht.net
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
3.7030 / 0.1765 (19)
Mbrapsht në krye