Fjalor Shqiptar - Anglisht:

mendjemadh

Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "mendjemadh":
Shqiptar Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "mendjemadh" në anglisht.
 
Deri tani, 1,577,486 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 8,361.
Tags: mendjemadh, conceited, Shqiptar - Anglisht Fjalor, Shqiptar, Anglisht, përkthim, Fjalor Online Shqiptar, shërbimit të përkthimit Shqiptar- Anglisht
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga anglisht.net
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0208 / 0.0123 (34)
Mbrapsht në krye