Fjalor Shqiptar - Anglisht:

pranga

Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "pranga":
Shqiptar Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "pranga" në anglisht.
 
Deri tani, 1,577,486 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 8,361.
Tags: pranga, handcuff, manacle, Shqiptar - Anglisht Fjalor, Shqiptar, Anglisht, përkthim, Fjalor Online Shqiptar
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga anglisht.net
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0458 / 0.0332 (34)
Mbrapsht në krye