Fjalor Shqiptar - Anglisht:

terma

Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "terma":
Shqiptar Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "terma" në anglisht.
 
Deri tani, 1,577,486 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 8,361.
Tags: terma, thermal waters, Shqiptar - Anglisht Fjalor, Shqiptar, Anglisht, përkthim, Fjalor Online Shqiptar, shërbimit të përkthimit Shqiptar- Anglisht
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga anglisht.net
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.5137 / 0.0555 (36)
Mbrapsht në krye