Fjalor Shqiptar - Anglisht:
Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "zhys":
Shqiptar Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "zhys" në anglisht.
 
Deri tani, 1,577,486 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 8,361.
Tags: zhys, immerse, plunge, to immerse, Shqiptar - Anglisht Fjalor, Shqiptar, Anglisht, përkthim
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga anglisht.net
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0176 / 0.0100 (34)
Mbrapsht në krye